2/3/15

"Η ζωή της νεαρής Ελληνίδας σε καιρό κοινωνικής και οικονομικής κρίσης..."



Είσαι γυναίκα 20-35 ετών; Θέλεις να μάθει η Ευρώπη ποια είναι η καθημερινότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην Ελλάδα της κρίσης; Τότε σε ενδιαφέρει το παρακάτω:

Η βία που δέχεται σήμερα η γυναίκα λόγω της οικονομικής κρίσης είναι πολλαπλή: ψυχική, ηθική, συναισθηματική, οικονομική. Στόχος μας είναι η αντιμετώπισή της με κάθε μέσο, πρακτικό ή θεωρητικό.

Η Ιουλία Καζάνα, μια 32χρονη υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Surrey (UK), την οποία γνωρίσαμε πέρυσι από το ενδιαφέρον της για τη "Γυναικεία Κραυγή", διεξάγει έρευνα με θέμα "Η ζωή της νεαρής Ελληνίδας σε καιρούς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης". Η έρευνα αφορά γυναίκες 20-35 ετών και βασίζεται σε συνεντεύξεις με την ίδια, σε ώρα και τοποθεσία που βολεύει τις συμμετέχουσες, εντός της πόλης της Αθήνας. Η Ιουλία δεσμεύεται για την ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ των συμμετεχουσών. Εμείς θα συμμετέχουμε και καλούμε όσες ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με την ίδια στο τηλέφωνο 6949 22 69 09 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση kazanajulia@gmail.com.

Ας ακουστεί ποια είναι η καθημερινότητα και η αλήθεια μας!
Ας κινητοποιηθούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: